![]() ![]() |
| silbersterne |
Jun 19 2009, 10:57 AM
|
![]() f/128 Group: Validating Posts: 83 Joined: 11-September 06 From: bucharest Member No.: 294 |
salut,
va invit la Centrul National al Dansului la expozitia foto "EUROPA: INTRE DOCUMENT SI FICTIUNE. Fotografii de Erich Lessing, o reflecţie a perioadei de după cel de-al doilea razboi mondial", ce va fi deschisa intre 19 iunie-3 iulie 2009. Un catalog cu eseuri de catre Rozalinda Borcila, Marina Grzinic si Walter Seidl va fi disponibil pe durata expozitiei. ARTIŞTI Erich Lessing (A), Anna Artaker (A), Anna Fabricius (H), IRWIN (SLO), Elżbieta Jabłońska (PL), Šejla Kamerić (BiH), Ivana Keser (HR), Martin Kollár (SK), Boris Missirkov & Georgi Bogdanov (BG), Tanja Ostojić (SRB), Erzen Shkolloli (KOS), Ilija Šoškić (MNE), Žaneta Vangeli (MK), Mona Vătămanu & Florin Tudor (RO), Manfred Willmann (A). Curatori: Marina Gržinić şi Walter Seidl Un proiect al Fundaţiei ERSTE, Viena cateva informatii despre expozitie in atasament. multam Oana This post has been edited by silbersterne: Jun 19 2009, 11:00 AM Attached File(s)
Lessing_exhibition_introducere_ro.pdf ( 37.04k )
Number of downloads: 125 |
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1st August 2010 - 10:50 AM |