Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mare vanzare de Pentax
Foto Forum > Diverse > Mica publicitate
jollyroger
Asadar se vind urmatoarele:

- Body Pentax *istDL + Pentax SMCP DA 18-55/3.5-5.6 + Tamron AF 28-200mm F/3.8-5.6 XR Aspherical (IF) Macro + Pentax SMC M 50/1.7 + Flash Sigma EF DG 500 Super
- Acumulator LiIon + charger pentru body
- Filtru polarizare Hoya + adaptor 52-58mm
- Cablu de declansare Canon (care se potriveste la body)

Aparatul functioneaza impecabil in ciuda urmelor de uzura.
Din pacate nu are ocularul de cauciuc al vizorului, s-a pierdut (se poate cumpara de aici)

Pretul la TOT ce e mai sus: 2500 RON discutabil. Nu m-am gandit la un pret "pe bucati", m-am gandit la cineva care vrea un echipament complet pentru incepatori

(oups, am uitat de contact: PM sau dplaton [at] gmail.com)
arty
ce'tzi veni bre?

itzi bagi picioarele sau vrei camera?
jollyroger
Am trecut in alta tabara, that's all... wink.gif
tim2003
Nikon, da? smile.gif
arty
pai nu Pentax pana la moarte... sau cum era? lol

jolly: felicitari mon... mai bine mai tarziu decat niciodata!
jollyroger
QUOTE(jollyroger @ Oct 10 2007, 09:00 AM) *

Asadar se vind urmatoarele:

- Body Pentax *istDL + Pentax SMCP DA 18-55/3.5-5.6 + Tamron AF 28-200mm F/3.8-5.6 XR Aspherical (IF) Macro + Pentax SMC M 50/1.7 + Flash Sigma EF DG 500 Super
- Acumulator LiIon + charger pentru body
- Filtru polarizare Hoya + adaptor 52-58mm
- Cablu de declansare Canon (care se potriveste la body)

Aparatul functioneaza impecabil in ciuda urmelor de uzura.
Din pacate nu are ocularul de cauciuc al vizorului, s-a pierdut (se poate cumpara de aici)

Pretul la TOT ce e mai sus: 2500 RON discutabil. Nu m-am gandit la un pret "pe bucati", m-am gandit la cineva care vrea un echipament complet pentru incepatori

(oups, am uitat de contact: PM sau dplaton [at] gmail.com)

Errata: Link-ul de la flash e gresit. Linkul corect e asta
jollyroger
Sus...
sato
chiar ma gandeam ce ai ales...deci mintea a triumfat da? smile.gif
jollyroger
Probabil. Desi nici sufletu n-a ramas indiferent. Binenteles ca acum Nikon e ala mare si rau ca l-a dat pe micul Pentax afara din rucsac lasandu-l cu accesoriile in strada.

Btw, up !
jollyroger
Readuc in discutie acest topic, cu preturi pe bucati de data asta wink.gif Totul e negociabil...

- Pentax SMC M 50/1.7 - 280 de RONi (impecabil mecanic/optic, folosit extrem de putin de mine)
- Flash Sigma EF DG 500 Super - 700 RONi (cu toate ca l-am tot folosit nu are urme de uzura si nici disfunctionalitati)
- Tamron AF 28-200mm F/3.8-5.6 XR Aspherical (IF) Macro - 650 RONi (folosit destul de rar, deci n-are semne de uzura)
- Body-ul... nu m-am gandit cat sa cer pe el separat. Daca va trebuie un body de rezerva discutam.

La categoria "si altele":
- Cablu de declansare Canon (mergea si pe Pentax tongue.gif ) - in jur de 70 de lei
- Acumulatori Li-Ion + charger tot pentru Pentax - in jur de 150 de lei
- Filtru de polarizare Hoya pe 58mm (sau 52mm ca am si un inel adaptor) - in jur de 90 de lei (100 daca-l vreti cu tot cu adaptor biggrin.gif )
jollyroger
Update de chestii:

- Flash Sigma EF DG 500 Super - 700 RONi (cu toate ca l-am tot folosit nu are urme de uzura si nici disfunctionalitati)
- Tamron AF 28-200mm F/3.8-5.6 XR Aspherical (IF) Macro - 650 RONi (folosit destul de rar, deci n-are semne de uzura)
- Body-ul... nu m-am gandit cat sa cer pe el separat. Daca va trebuie un body de rezerva discutam

Pentru cine vrea TOT ce e mai sus: 1500 de ron.

Hai sus toata lumea !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.